Bezoek van Seipel, kanselier van Oostenrijk aan Amsterdam, 1922-1927. Plaats van personen aangegeven op achterzijde
Bezoek van Seipel, kanselier van Oostenrijk aan Amsterdam, 1922-1927. Plaats van personen aangegeven op achterzijde.