Debat over het wel of niet behandelen van de brief die de regering aan de Tweede Kamer zond over Zuid Afrika - Dijkstra, Ger,
Debat over het wel of niet behandelen van de brief die de regering aan de Tweede Kamer zond over Zuid Afrika.