A moszkvai levelezés 1956-58 : lapok Hegedüs András volt miniszterelnök hagyatékából - Jegyz., életrajzok Révész Béla. Vál., szerk. Tamási Miklós.. (Stencil Kulturális Alapítvány, 2010)
Includes index, p. 307-320.