Overzicht van den practischen arbeid ten behoeve der kantoorbedienden, handelsreizigers, [...] in 1938 en 1939 verricht (Ned. Ver. van Chr. Kantoor- en Handelsbedienden)
Samengelezen uit den Verslagenbundel 1938-1939.