Organizemo-nos em Comités de Soldados e Marinheiros, Contra a Ditadura da Burguesia, Contra a Guerra Colonial - Imperialista, Contra o Militarismo-Fascista
Comunicado do Comité Amilcar Cabral, Comité Directivo da RPA-C (Resistência Popular Anti-Colonial) sobre Comités de soldados e marinheiros.