Hungarian Monitoring, 14 January 1990 . [Magyar rádiófigyelő], 1990. január 14 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - Japanese premier guest in Warsaw - USSR: fatalities following disturbances - EEC representative in talks in Bucharest - GDR Party begins distribution of its property Domestic Affairs: - Hungarian-Czechoslovak relations - László Tőkés interview for the BBC and Der Spiegel - Interview with parliamentary candidate Gáspár Miklós Tamás - The Gypsy Question Economy: - Fate of Mecsek Coalmines - Energy supplies Külpolitika: - Varsó vendége a japán miniszterelnök - SZU: halálos áldozatokat követelő zavargások - Az Európai Gazdasági Közösség képviselője Bukarestben tárgyal - Az NDK állampártja megkezdte vagyonának szétosztását Belpolitika: - Magyar - Csehszlovák kapcsolatok - Tőkés László interjú a BBC-nek és a Der Spiegel-nek - Interjú a képviselővé választott Tamás Gáspár Miklóssal - Cigánykérdés Gazdaság: - A Mecseki Szénbányák sorsa - Energia ügy