Treub: Ooh ooh, wat beleeft een ouder toch tegenwoordig : Daar gaan mijn kinderen bij die onfatsoenlijke soc. dem. te water - Hahn, Albert,
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Kippen-smart : "Daar gaan mijn eigen kinderen regelrecht den socialistischen vijver in!"