Advies inzake het voorstel voor een richtlijn van de Raad van de Europese Gemeenschappen betreffende de jaarrekening van kapitaalvennootschappen uitgebracht aan de Minister van Justitie (Sociaal-Economische Raad, 1974)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1974, no 14.