Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. De gaarkeuken tussen 1940 en 1946
Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. De gaarkeuken tussen 1940 en 1946.