Apunts d'economia agricola. Conferències donades els dies 10 i 11 de desembre del 1936, durant el curset de perfeccionament dels delegats del Servei de Cooperació Agricola del Departament d'Agricultura (Generalitat de Catalunya. Direcció General d'Agricultura, 1937)
Extr.: Butlletí del Departament d'Agricultura, 4.