Educatie in drukinkt. Mémoirettes van een Drentse boekdrukker. Verlucht door J. Mulders (Van Gorcum, 1958)
Stukken oorspr. verschenen in: "Drukkersweekblad" 20 mei 1950, 21 maart 1953 en 7 augustus 1954.