Huldiging van een zeventigjarige Van der Goes in het American Hotel te Amsterdam. Links zittend: Polak, Marie van der Goes omringd door haar dochters en enkele kleinkinderen waaronder Frank Cuijpers, rechts zittend met baard: Wibaut, achter Wibaut: Oudegeest, links van Oudegeest: Tamminga, rechts van Oudegeest: Vliegen. Uiterst rechts zittend De Wolff. Tweede van links, staand achter Polak, Sternheim (1929)
Huldiging van een zeventigjarige Van der Goes in het American Hotel te Amsterdam. Links zittend: Polak, Marie van der Goes omringd door haar dochters en enkele kleinkinderen waaronder Frank Cuijpers, rechts zittend met baard: Wibaut, achter Wibaut: Oudegeest, links van Oudegeest: Tamminga, rechts van Oudegeest: Vliegen. Uiterst rechts zittend De Wolff. Tweede van links, staand achter Polak, Sternheim.