Lubbers aan het woord in de Tweede Kamer, aan zijn rechterzijde zit Bolkenstein. Serie van 2 foto's - Singels, Han
Lubbers aan het woord in de Tweede Kamer, aan zijn rechterzijde zit Bolkenstein. Serie van 2 foto's.