Serbska bibliografija 1966-1970. Cyłkowna redakcija I. Gardoš Budyšin, Ludowe nakładnistwo (Domowina, 1972)
Z reg-mi. Akademija wědomosców NDR. Spisy Instituta za serbski ludospyt w Budyšinje. Na serbskej a němskej rěčomaj.