Titel prent: De teleurgestelde 70-jarigen : jonkheer Lohman: "Wie zoo lang heeft gewacht, kan nog wel wat langer wachten." - Hahn, Albert,
Titel prent: De teleurgestelde 70-jarigen : jonkheer Lohman: "Wie zoo lang heeft gewacht, kan nog wel wat langer wachten.".