Z Dnia na Dzień . serwis informacyjny Regionalnego Komitetu Strajkowego NSZZ "Solidarność" Dolny Śląsk, no. 269, 1983 - [ed. committee] (RKS NSZZ "Solidarność" Dolny Śląsk, 1983)
Print run: 5000-45000 copies, special edition (April 1984) print run 100000 copies