Biuletyn informacyjny / Biuro koordynacyjne N.S.Z.Z. "Solidarność" za granica̦
French ed.: Bulletin d'information / Comité de ... (ZK 41467). - Dutch ed.: Informatiebulletin van het Informatiebureau Solidarność in Nederland (ZK 41468).