Bijdrage tot de wederopbouw der Nederlands-Duitse betrekkingen = Beitrag zum Wiederaufbau der Deutsch-Niederländischen Beziehungen (Nederlandse Kamer van Koophandel voor Duitsland, 1950)
Bevat Nederlandse en Duitse voordrachten. 1 bijlage.