Solidarność Ziemi Puławskiej . biuletyn informacyjny Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego : [pismo MKZ NSZZ "Solidarność" w Puławach], no. 2, 1980 - [ed. board] (MKZ NSZZ "Solidarność", 1980)
Creation and circulation: For trade-union internal use