1936 iş yasasi'nin hazirlik çalişmalari
Istanbul Üniversitesi Iktisat Fakültesi Çalişma ve Endüstri Ilişkileri Araştirma Merkezi'nin sosyal siyaset konferanslari 35 - 36. kitaptan ayri basim. Istanbul: [s.n.], 1986.