Informele avond in Studio Amsterdam met de deelneemsters van de Malibongwe conferentie. Voorgrond links: Thobeka Lebakeng (ANC Women's League) - Dooyes, Marie-Louise,
Informele avond in Studio Amsterdam met de deelneemsters van de Malibongwe conferentie. Voorgrond links: Thobeka Lebakeng (ANC Women's League).