Sociaal-psychologisch onderzoek betreffende beambten en verkopend personeel (Nederlandse Katholieke Bond van Administratief Verkopend en Verzekeringspersoneel "Sint-Franciscus van Assisië", 1962)
Gemeenschappelijk Instituut voor Toegepaste Psychologie (G.I.T.P.). Stencil.