Tekening bestaat uit 9 delen. . Voor namen zie tekeningen en kopie. . Titel prent: Begrotings-varia - Hahn, Albert,
Tekening bestaat uit 9 delen. Voor namen zie tekeningen en kopie. Titel prent: Begrotings-varia.