Iz istorijata na părvija internacional. Dejnostta na Karl Marks v generalnija săvet na părvija internacional ot 1864 g. do londonskata konferencija - 1865 g. [Red. Ch. Nestorov] (Nauka i Izkustvo, 1965)
S bibliogr. Godišnik na Sofijskija Universitet. 1964. Filosofsko- istoričeski fakultet. T. LVIII. Kniga III-istorija.