Ill. bij "Waarin het laatste vers van het vorig kapittel nader wordt uitgesponnen en daarenboven de verdienste heeft dit werk eenige bladzijden dikker te maken" - Hahn, Albert,
Ill. bij "Waarin het laatste vers van het vorig kapittel nader wordt uitgesponnen en daarenboven de verdienste heeft dit werk eenige bladzijden dikker te maken".