Actievoerders van KSH-bedrijven brengen een bezoek aan de KSH-fabriek te Utrecht. Tekst op achterzijde foto
Actievoerders van KSH-bedrijven brengen een bezoek aan de KSH-fabriek te Utrecht. Tekst op achterzijde foto.