România în anii revolut̜iei democrat-populare, 1944-1947. [Autori: G. Zaharia, I. Alexandrescu, M. Fătu s.a.] (Editura politica, 1971)
Cu bibliogr., index, il., s̜i portr. Institutul de studii istorice s̜i socialpolitice de pe lîngă CC al PCR.