Chłopska Sprawa . pismo Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego Rolników Indywidualnych "Solidarność", no. 5, 1981 - Wenderlich, Jarosław; Wyszyński, Stefan (NSZZ RI "Solidarność", 1981)
Print run: 6000 copies