Album met knipsels en foto's betreffende Koningin Wilhelmina in de periode 1914-1919, varzameld door E.C.M. van Rijsbergen. Bevat verder een manifest van de SDP (p. 113) en een collectie manifesten betreffende anti-revolutionaire actie
Album met knipsels en foto's betreffende Koningin Wilhelmina in de periode 1914-1919, varzameld door E.C.M. van Rijsbergen. Bevat verder een manifest van de SDP (p. 113) en een collectie manifesten betreffende anti-revolutionaire actie.