Stagedoor Colloquium : . Verslag van het Stagedoor Colloquium : een internationale discussie over migrantentheater (Nederlands Theater Instituut)
Omslagtitel: Verslag van het Stagedoor Colloquium : een internationale discussie over migrantentheater.