Verslag van den Stand van het Weduwen- en Weezenfonds van Burgerlijke Ambtenaren in Nederlandsch-Indie
Vanaf (1915): Weduwen- en Weezenfonds van Europeesche Burgerlijke Ambtenaren in Nederlandsch-Indie Vanaf(1935): Weduwen- en Weezenfonds voor Europeesche Burgerlijke Landsdienaren in Nederlandsch-Indie Met documentatie