Poble Antifeixista de Barcelona! Acudeix el diumenge vinent a escoltar la autoritzada veu de J. Joan Domenech (An das antifaschistische Volk von Barcelona. Kommt ... zu J. Joan Domenech) - Confederacion Nacional del Trabajo (CNT); Rapidas Valls, Barcelona
Bemerkungen: am oberen Rand handschriftlicher Vermerk: 6-12-1938