Derde van rechts Pastoors, tweede voorzitter Rooie Vrouwen. Afsluiting actie Vak Verzorging Moet - Schlaman, Mieke,
Derde van rechts Pastoors, tweede voorzitter Rooie Vrouwen. Afsluiting actie Vak Verzorging Moet.