Gij zult mijn getuigen zijn. Verslag buitengewone algemene vergadering van het Chr. Nat. Vakverbond in Nederland, gehouden op 29 April 1948 in de handelsbeurs te Utrecht (C.N.V., 1948)
Christendom en Maatschappij.