Hoogerwerf (PPR-voorzitter, rechts) verzoekt om schorsing van de vergadering. Midden, met bril: Zandschulp. Achter hem: Van Thijn - Singels, Han,
Hoogerwerf (PPR-voorzitter, rechts) verzoekt om schorsing van de vergadering. Midden, met bril: Zandschulp. Achter hem: Van Thijn.