Traditie en tweespalt in een Sasakse boerengemeenschap (Lombok, Indonesië) = Tradition and conflict in a Sasak peasant community (Lombok, Indonesia) (Koninklijk Instituut voor de Tropen, 1978)
Proefschrift Utrecht. - With a summary in English.