Amelink (links zittend) en Kruithof met twee Duitsers in gesprek over oprichting internationale christelijke vakvereniging. Uit archief CNV, port. 48
Amelink (links zittend) en Kruithof met twee Duitsers in gesprek over oprichting internationale christelijke vakvereniging. Uit archief CNV, port. 48.