Mens en machine (Provinciale Dienst voor het Kunstpatrimonium)
Provinciale viering 150 jaar België. 2 : Industrieel erfgoed in Limburg. - 1979. - 148 p. : ill. ; 21x30 cm. - (Kunst en oudheden in Limburg ; 18)