Văprosi na marksičeskata teorija v trudovete na Dimităr Blagoev. [Otgov. red.: A. Kiselinčev. Săs sătrud. na R. Karakolov, A. Kiselinčev, A. Bănkov i dr.] (Izd. na BAN, 1955)
BAN. Unstitut po filosofija.