Advies inzake de bouwsomheffing. Uitgebracht aan de ministers van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, van Financiën en van Landbouw en Visserij (SER, 1971)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1971, 8.