Tekst der zangnummers in Weet je nog wel? Onderwijsrevue in 3 bedrijven en 'n voorspel (Bond van Ned. Onderwijzers, afd. Amsterdam, 1915)
Soiree aangeboden aan de afgevaardigden der 39ste alg. vergadering van de Bond van Ned. Onderw.