Ill. bij "Kuyperiaantjes : kleine gedichten voor de leden der rechterzijde door wijlen H. van Alphen geinspireerd aan L.M. Hermans." . Links Kuyper, rechts Hermans - Hahn, Albert
Ill. bij "Kuyperiaantjes : kleine gedichten voor de leden der rechterzijde door wijlen H. van Alphen geinspireerd aan L.M. Hermans." Links Kuyper, rechts Hermans.