Algemene actiedag tegen het loonbeleid van de regering. De vervoersbedrijven staken eveneens.bPierre van de Meulenhof - Meulenhof, Pierre van de,
Algemene actiedag tegen het loonbeleid van de regering. De vervoersbedrijven staken eveneens.bPierre van de Meulenhof.