Heren van RKO Radio Pictures bij staatsieportret Koningin Juliana en Nederlandse en Amerikaanse vlag - Meerendonk, Ben van,
Heren van RKO Radio Pictures bij staatsieportret Koningin Juliana en Nederlandse en Amerikaanse vlag.