Titel prent: De gevallen minister-president te Kissingen: "Van mij neemt niemand hier notitie; weten zij dan niet wie ik ben?" - Hahn, Albert,
Titel prent: De gevallen minister-president te Kissingen: "Van mij neemt niemand hier notitie; weten zij dan niet wie ik ben?".