Advies inzake een partiele wijziging van de Stuwadoorswet 1914. Uitgebracht door de commissie arbeidswetgeving aan de minister van sociale zaken (sociaal-Economische Raad, 1977)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1977, 6.