Solidarność Nauczycielska . biuletyn pracowników oświaty i wychowania, November 1985 (Dodatek) - Region Środkowo-Wschodni NSZZ "Solidarność", [auxiliary ed. committee] (NSZZ "Solidarność" Region Środkowo-Wschodni, 1985)
Print run: 500-1000 copies