Bijvoegsel aan den Vade-mecum van den socialistischen propagandist ten behoeve van onze toekomende gemeenteraadsleden. [met bijdrn. van J. Seeliger, J. Merlot, A. Cools en L. Bertrand] ("Volksdrukkerij", 1921)
Belgische Werkliedenpartij. Algemeene raad. Nationale Federatie der gemeente- en provintieraadsleden.