Een uit papier gevouwen "vredesduif", waar in uitgevouwen toestand adressen van verschillende actiegroepen op het gebied van Derde Wereld, milieu, antimilitarisme vermeld staan. Bedoeld als kerstwens
Een uit papier gevouwen "vredesduif", waar in uitgevouwen toestand adressen van verschillende actiegroepen op het gebied van Derde Wereld, milieu, antimilitarisme vermeld staan. Bedoeld als kerstwens.