Wij Nederland : . "Wij" ... Nederlands nationaal
(1971) o.d.t.: "Wij"... Nederlands nationaal. Vanaf (1983) hierin opgenomen: Opmars . VOORTGEZET ALS: Informatieblad van de Stichting tot ...(ZK 43391).